16. huhtikuuta 2014

E-tytöt AM-finaalit 6.4.2014

Raision Loimu Jujut - Euran Raiku lentistytöt 0-2 (15-25, 22-25)

Toisen finaalipäivän pelit käynnistettiin kovalla asenteella. Heti ensimmäisestä pallosta lähtien tytöt olivat valmiina pelaamaan ja jokaisesta pallosta taisteltiin viimeiseen asti. Jujut nostivat EuRan syöttöjä kerta toisensa perään passarille, mutta palloa emme saaneet tapettua. EuRa saikin erän alkuun pistekaulan, jota emme enää saaneet kiinni. Kuitenkin väitän, että meidän puolellamme oli tuplasti hauskempaa, mitä verkon toisella puolen - ainakin ilmeistä päätellen.


BBIMG_4173

Toiseen  erään lähdimme samalla tsemppihengellä, ja tytöille kerroimme, ettei sillä mitä tulostaulu näyttää,ole mitään merkitystä. Mitä lie kaurapuuroa Eurassa syödään - oli vastapuolen keskimitta reilut kymmenen senttiä enemmän, kuin meillä. Mutta vaikka kuinka lentopallosta puhutaan pitkien tyttöjen lajina, voivat pätkätkin näyttää osaamistaan ja pelaamisen riemun! Koko pelin ajan oli fiilis katossa, ja vaikkei se riittänytkään mitalipeleihin, kannan edelleen selkä suorana Raision Loimun logoa. upeaa taistelua!

BBIMG_4869

Raison Loimu Jujut - leki 1 0-2

toiseen peliin verkon toiselle puolen marssi leki 1. Alusta asti peli oli omalla tasolla, eikä suurempia notkahduksia tullut. Kentällä oli koko ajan iloisia tyttöjä, ja voisin väittää tyttöjen näyttäneen pelissä kauden parhaimpia palloralleja. Pelin, ja koko päivän teemana oli nauttia joka hetkestä, ja niin tytöt myös tekivät. Vaikka peli menikin kaksi-nolla lekille, voin olla ylpeä tyttöjen pelaamisesta. Peli näytti siltä, mitä sen kuuluikin näyttää.

BBIMG_4693

Raision Loimu Jujut - vilppulan tähti 1

Kolmannessa pelissä, sijoitusottelussa sijoista 7-8, vastustajaksi asettui vilppulan tähti 1. Pelissä oli siis pukukopin herruus ja hesen hampparit. Peliä ennen nostettiin henkeä kattoon, ja peli alkoikin hyvällä fiiliksellä. Vilppulan tytöt saivat kuitenkin muutaman pisteen kaulan, jota emme pystyneet enää kuromaan kiinni. Pelikään ei ensimmäisessä erässä noussut huippuunsa, ja erän lopputulos,vilppulan voitto, oli oikeudenmukainen. Toiseen erään lähdettiin nostamaan tsemppihenki uudelleen kattoon, ja sitä kautta pelikin parani huomattavasti. Kentällä pelasi se tuttu jujujen joukkue ja hyvää fiilistä oli kaikkien ilo katsella. Vilppulan pitkät tytöt olivat liian kovia kaadettavaksi, mutta tyytyväisin mielin voimme päättä sarjakauden. Hävitäkkin voi nimittäin kahdella tavalla: hyvällä pelillä, fiiliksellä ja seisoskellen naamat näkkärillä.

Sijoitukseksemme jäi alueen kahdeksas, muttei alueen kärki ole kovinkaan kaukana.
Kiitokset Jujut!


BBIMG_4359

Apuvalkku Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti