7. huhtikuuta 2014

E-tytöt AM-finaalit 5.4.2014

(mukana Tuua, Siiri, Emma, Linnea, Pinja ja Milla)

E-tyttöjen aluemestaruus finaalit starttasivat Jujujen osalta ennen kahdeksaa. Saavuimme pelipaikalle hyvissä ajoin ja Virallisesti tapahtuma julistettiin alkaneeksi puoli kymmeneltä avajaisilla. Tyttöjä jännitti, sillä edeltävissä turnauksissa joukkueita oli ollut vain neljä. Nyt salissa vieretysten seisoi 12 lounaan alueen parasta E-tyttöjoukkuetta.

BBIMG_3637

Tulokset:
Raision loimu jujut - Euran Raiku lentistytöt 0-2 (17-25, 12-25)
Raision Loimu Jujut -rikalavolley salamat 2-0 (25-16, 25-16)
Raision loimu Jujut - Euran Raiku tähdet 2-0 (25-14, 25-17)

Ensimmäinen peli alkoi Klo 11.00 ja verkon toiselle puolelle marssivat kotijoukkue, Euran Raiku lentistytöt. Koko peli meni Jujujen osalta ihmetellen vastustajan tiputellessa palloa kerta toisensa perään meidän ruutuumme. Liike ei ollut kehuttavaa, ja perussuorittaminen unohtui — kukaan työistä ei päässyt pelaamaan omalla tasollaan. iVaikka tytöille olimme antaneet ohjeeksi varioida pitkää ja lyhyttä hyökkäystä, unohtui se pitkä hyökkäys lähes kokonaan. Euran tytöt nautiskelivat hyvistä passeistamme ja painelivat lyhyet hyökkäyksemme suoraan takaisin meille epäedullisin seurauksin. Koko peli ansaitusti Euralle 2-0. Voi kai sitä spekuloida mistä huono pelimme ja tsemppihengen puuttuminen johtui, mutta koen turhaksi syyttää huonoa valmistautumista tai jännitystä. Tätä se tyttölentopallo on, kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi, ja välillä pelataan taitojen alarajoilla.

BBIMG_3750


Toiseen peliin lähdettiin vatsat täynnä ruokailusta ja mielet virkeänä ulkoilusta. Vastaan asettui rikalavolleyn salamat. Peli alkoi kummaltakin joukkueelta surkeasti, ja tilanteessa 3-3 oli tehty yhteensä viisi syöttövirhettä. Jujut syttyivät kuitenkin peliin ja ensimmäisessä erässä sai tytöistä olla hyvinkin ylpeä. Erityisesti vastaanotot kulkivat mahtavasti ja fiilis oli taas niin hyvä, kuin sen pitääkin olla. Toinenkin erä meni loimun hallinnassa ja peli oli tasaista ja rauhallista. Muutamia pieniä notkahduksia lukuunottamatta oli tytöillä koko pelin alan hyvä ilme ja sitä kautta pelikin kulki. Peli meille suhteellisen helposti 2-0

BBIMG_3915

Kolmanteen peliin lähdettiin tsemppivarastot täytettyinä ja jo alkulämmittelystä lähtien huomasin tyttöjen olevan tosissaan ja voitontahto silmissä. Eikä silmäni pettäneet - jujut esittivät parasta osaamistaan. EuRan tähdillä ei ollut paljon vastaan sanomista, kun jujut taistelivat jokaisesta pallosta kuin se olisi viimeinen. Ja niinhän se kuuluu ollakin. Tässä pelissä nähtiin myös niitä paljon etsiskeltyjä tuuletuksia - tätä on peli-ilo parhaimmillaan!
Niin se vain keskinmäärin menee, että voittaminen on kivempaa kuin häviäminen. Päivän ainut harmin aihe oli viimeisessä pelissä pyörähtänyt Linnean nilkka. Viimeinen erä pelattiinkin vain viiden pelaajan kierrolla kuuden sijasta.

Voitolla EuRan tähdistä selvittivät jujut tiensä pelaamaan sijoista 1-8, vau!

lisää kuvia turnauksesta TÄÄLLÄ (klik)

Apuvalkku, Annika

BBIMG_4094

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti