5. huhtikuuta 2014

Välieräturnaus 23.3. Vammala, ISKUT

(Mukana Roosa, Heta, Matilda, Susu, Tuua ja Siiri)

Teknisessä palaverissa selvisi yllättäen , että Perniö ei ollut saanut joukkuetta kasaan ja kolme parasta joukkuetta menee jatkoon lopputurnaukseen.
 

Ensimmäinen peli Valepa-Isku 0-2 (17-25 ja 17-25)
Ennen peliä kävimme kunnon happihypyllä ja tytöt lämmittelivät J-P:n johdolla kunnon hien päälle. Teemaksi olimme nostaneet: 1. Peli-ilo/pelirohkeus 2. Syöttö ja nosto ja 3. Hyökkäykset sijoittaen ja varioiden lyhyttä ja pitkää. Kerrankin olimme valmiit haastamaan kotijoukkueen heti ensimmäisestä pallosta ja noudatimme teemoja hyvällä sykkeellä. Veimme ensimmäistä erää koko ajan, olimme vastustajaa askeleen edellä ja veimme erän selkein numeroin. Peruspelimme olimme todella hyvällä tasolla. Toisen alku oli vielä selkeämpää hallintaa, mutta erän edetessä sorruimme jostain syystä päästämään Vammalan vielä peliin oman syöttövirheputken johdosta. Pieni valmentajan herätys ja tytöt hoisivat erän kunnialla kotiin. Hyvä peli.
 

Toinen peli Orpo - Isku 2-0 (25-17 ja 25-5)
Toiseen peliin vastaan asettui yksi sarjan ennakkosuosikeista, josta löytyi jo muutama pitkä tyttö, joka pystyi lyömään näyttäviä iskulyöntejä! Iskut pelasivat ensimmäisen erän kauden parasta lentopalloa ja ottivat pari näyttävää iskua perusnostolla peliin sekä taistelivat upeasti palloa myös lattianrajasta aina vastustajan kenttään saaden näin ansaittuja taistelupisteitä. Lopussa vastustajan rutiini oli kuitenkin hiukan liikaa tällä kerralla! Loistoerä. Toinen erä pelattiin alussa hyvää Peruspeliä, mutta vastustaja haki kyllä hyvällä sykkeellä vaikeatkin hyökkäyksemme. Loppuerässä oli jo hiukan taisteluväsymystä, mutta numerot eivät kyllä kerro koko totuutta. Täytyy sanoa, että tytöt todistivat jotta hyvällä pelillä kärkijoukkueetkin on voitettavissa!
 

Kolmas peli iskut-A-Volley 2-0 (25-12 ja 25-5)
pienen tauon jälkeen saatiin taas kaivattu peli-ilo ja tsemppi päälle ja peruspeli oli uomissaan. Vastustajalla ei ollut mitään saumaan ja olimme joka osa-alueella askeleen edellä. Ilon kautta mentiin selvään erävoittoon. Toiseen erään, joka tyttö sai vielä syötön kulkemaan omalla tasollaan ja vastustaja oli lyöty jo erän puolivälissä! Loppu oli yhtä syöttönäytöstä ja valmentakin sai myhäillä vain hymy huulilla tyttöjen viedessä erää suvereenisesti. Hieno näytös!

Näin tuli varmistettua finaalipaikka turnauksen kakkossijalla. Hienoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti