23. marraskuuta 2014

LOIMUN ISKUT SOMEROLLA 22.11.2014

Lumisena lauantaina Loimun Iskut pelasivat Somerolla kolme ottelua. Ensimmäinen peli päättyi voittoon lukemin 2 – 0, seuraavat samoin eräluvuin tappioihin. Iskut-joukkueessa pelasivat Emilia, Heta, Matilda, Pauliina, Rosa, Sofia M ja Tuua.

Tulokset ja kommentit

Loimu Iskut  - SalVi AGB 2 – 0 (25 – 11, 25 – 7)

Kentän laidalla sanottua: Joukkue pelasi iloisella ilmeellä. Se näkyi tehokkaana äänenkäyttönä ja hyvänä yhteishenkenä. Tytöt voittivat pelin selvin numeroin. Suurin yksittäinen positiivinen asia pelissä oli omien virheiden vähyys, mikä loi pohjan onnistumisille. Vastaanottoryhmitystä oli viime peleistä muokattu, mikä sai vastaanoton toimivaksi. Tämän ansiosta joukkue pystyi rakentamaan heti omaa peliään. Tällä kertaa vastustaja oli teknisesti Loimun tyttöjä jäljessä ja teki enemmän virheitä.  Tästä on hyvä jatkaa päivää!

Valmentajan kooste: Ensimmäistä kertaa tytöt olivat hereillä ensimmäisestä pallosta viimeiseen. Nyt liikuttiin hyvin ja noudatettiin sovittua pelitaktiikkaa. Vielä kun perusasiat olivat kunnossa sekä asenne oikea, tuloksen voi lukea taululta.

Kapteeni  Rosan tunnelmat: Hyvä peli, hyvät syötöt. Pelaaminen oli kivaa!

Sopa – Loimu Iskut 2 – 0 (25 – 14, 25 – 16)

Kentän laidalla sanottua:  Peli alkoi takellellen. Somero pääsi selkeään johtoon ensimmäisessä erässä. Kun Loimun tytöt saivat pelirytmistä kiinni, peli tasoittui huomattavasti. Ensimmäinen erä meni kuitenkin selkeästi  Somerolle, joka onkin vielä pelillisesti edellä. Toinenkin erä meni numeerisesti selvästi Somerolle, mutta Iskut pelasivat ainakin katsomon mielestä tähän mennessä parhaan eränsä! Ajoittain peli oli tasaista ja molemmin puolin oikeinkin hyvätasoista. Paras toinen erä siis – taas on menty askel eteenpäin!

Valmentajan kooste: Peli aloitettiin täydellisellä vastustajan kunnioittamisella, ja ensimmäisen pelin hyvä liike oli jäänyt pukukoppiin. Valmentajan äänekkäiden huutojen jälkeen selvittiin edes kunnialla erästä. Onneksi toinen erä oli jo parempi, ja välillä pelattiin omalla hyvällä tasolla. Pelin jälkeisessä palaverissa sovimme, että viimeiseen peliin otamme uuden asenteen ja liikkeen.

Kapteeni  Hetan tunnelmat: Peli tuntui hyvältä!

Loimu Iskut – SalVi Red 0 – 2 (11 – 25, 10 – 25)

Kentän laidalla sanottua:  Ensimmäisessä erässä oli hetkittäin valonpilkahduksia koko Suomen D-tyttöjen  ikäluokan kenties parasta joukkuetta vastaan. Oli onnistumisia ja iloa. Täältä tullaan vielä! Toisessa erässä Loimun tytöt olivat kokonaisuutena paremmin pelissä mukana. Mikäli kehitys jatkuu tällaisena, edessä on loistava tulevaisuus J!

Valmentajan kooste: Ensimmäisessä erässä kentälle oli ilmestynyt taas kerran lampaita ja peli oli varovaista. Ei uskallettu pelata omalla tasolla, ja hyökkäyksetkin jäivät vaisuiksi sormilyönneiksi. Onneksi toiseen erään saimme kentälle lauman taistelevia leijonia. Joka pallo pelattiin loppuun asti, ja hyökkäykset päättyivät pääsääntöisesti iskuihin. Tästä on hyvä jatkaa!

Kapteeni  Tuuan tunnelmat: Pelaaminen tuntui erityisen kivalta toisessa erässä!

Teksti: Annika Turta