15. tammikuuta 2015

ISKUJEN KOTITURNAUS 14.12. RAISIOSSA

Joulut ja uudetvuodet on nyt saatu vietettyä ja treenit ovat taas aloitettu hyvin levänneinä. Ensimmäinen turnauskin on jo saatu pelattua, mutta ennen sitä palataan hetkeksi vielä viime kauteen, Iskujen viimeiseen turnaukseen ennen joulutaukoa. Syyttävät sormet blogin hiljaisuutta koskien voitte kohdistaa apuvalkkuun eli minuun, Annikaan. Pahoitteluni!

Loimun Iskut antoivat pallolle kyytiä jälleen talvisen sään vallitessa mutta tällä kertaa kotiluolassa Raisiossa. Turnauksessa kentän haltijattaruudesta kisailtiin neljässä ottelussa, joista yksi päättyi selvään 2 – 0 voittoon, yksi niukkaan 1 – 2 tappioon ja kaksi eränumeroin 0 – 2. Iskun joukkueessa pelasivat Siiri, Matilda, Emilia, Rosa, Sofia M, Pauliina, Tuua ja Heta. Valmentajana toimi tuttuun tapaan Miko-Janne.

Tulokset ja kommentit:

Maskun Kataja Leopardit – Loimu Iskut 2 – 1 (25 – 22, 25 – 22, 15 – 10)

Kentän laidalla sanottua: Ensimmäisessä erässä likat olivat liekeissä! Peli oli voimakasta ja iskut viuhuivat. Toisessa erässä peli jatkui tasaisena. Iskut tekivät vastustajaa vähemmän virheitä ja puolustivat tehokkaasti. Kolmannessa erässä vastustaja oli koko ajan kuskin paikalla mutta Loimun tytöt sinnittelivät hyvin mukana. Kokonaisuutena päivän avausottelu oli parasta Iskua tällä kaudella!

Valmentajan kommentit: Tytöt pelasivat kauden ylivoimaisesti parhaan pelinsä! Asenne, liike ja valmius olivat kaikki sovitulla tasolla. Kun vielä peruspelikin - nosto, syöttö, ja hyökkäys – toimi normaalilla tavalla, kauden jymy-yllätys oli lähellä. Kuluvan kauden ensimmäinen torjuntapiste puolestaan tuotti Sofialle palkinnon!

Kapteeni Tuuan tunnelmat: Pelaaminen oli jälleen tosi kivaa!

AANimetön

LTU – Loimu Iskut 0 – 2 (14 – 25, 16 – 25)

Kentän laidalla sanottua: Pistein mitattuna tasainen vääntö kääntyi Loimun eduksi ensimmäisessä erässä. Loimun tytöt olivat varmempia. Puolustus oli hyvää. Toiseen erään tytöt nostivat tasoaan. Varsinkin erän alkupuoli oli hyvä, lopussa ote hieman herpaantui.

Valmentajan kommentit: Jatkettiin hyvällä liikkeellä ja asenteella., vaikka tsemppi hieman putosi. Peruspelaaminen oli kuitenkin niin varmaa, että peli oli selkeästi hallinnassa koko ajan.

Kapteeni Rosan tunnelmat: Hyvä peli!

Loimu Iskut – SalVi Red 0 – 2 (25 – 14, 25 – 6)

Kentän laidalla sanottua: Ensimmäisessä erässä peli oli hyvännäköistä ja toimivaa. Kovat iskut nousivat hienosti! Peli oli perusvarmaa, ja uskallettiin iskeä. Ero vastustajaan ei ensimmäisen erän perusteella enää ole välttämättä kovin suuri! Toinen erä oli pelillisesti ensimmäistä heikompi, ja vastustaja oli selvästi parempi. Virheitäkin tuli enemmän kuin ensimmäisessä erässä.

Valmentajan kommentit: Ensimmäinen erä oli turnauksessa jo tutuksi tullutta hyvää pelaamista, jossa korostui uutena elementtinä uhrautuva puolustus. Toinen erä aloitettiin hyvin, mutta tyttölentopallon perinteinen notkahdus (suora lainaus valmentajalta, toim. huom.) saatiin aikaiseksi. Kuitenkin koko pelistä jäi positiivinen maku.

Kapteeni Hetan tunnelmat: Pelaaminen oli ihan kivaa!

AAIMG_6908
SoPa – Loimu Iskut 2 – 0 ( 25 – 16, 25 – 19)

Kentän laidalla sanottua: Ensimmäisen erä oli aaltomainen: vaisua alkua seurasi piristyminen, sitä notkahdus, ja sitten taas piristyttiin. Toinen erä oli jännittävä! Iskut pelasivat uhrautuvaa peliä ja taistelivat hienosti. Katsomoa hemmoteltiin laadukkaalla pelillä – lentopalloa parhaimmillaan!

Valmentajan kommentit: Ensimmäisen erän alussa olimme unohtaneet hyvän liikkeen ja asenteen. Olisiko jäänyt tauolla pukukoppiin? Hieman terävämmän aikalisän jälkeen pääsimme takaisin edeltävien pelien hyvälle tasolle. Toisessa erässä oikea lataus säilyi ja palloja haettiin ennennäkemättömän uhrautuvasti. Kokonaisuutena turnaus osoitti, että lopultakin olemme ottaneet tiikerinloikan eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa joulun jälkeen!

Kapteeni Sofian tunnelmat: Ensimmäinen erä oli katastrofaalinen ja toinen erä melkein täydellinen

Teksti: Annika Turta Kuvat: Annika Varpe