15. tammikuuta 2015

LOISTO A-POOLIIN

Loisto jatkoi mukavia otteitaan tyttöjen E-aluesarjassa ja voitti Lempäälässä pidetyn ensimmäisen pooliturnauksen, B-poolin, kaikki kolme ottelua erin 2-0. Kovin vastus tuli heti ensimmäisessä pelissä, jossa vastaan asettui ensimmäistä kertaa tällä kaudella paikalliskamppailija Maskun Kataja. Kataja johti molemmissa erissä Loistoa, mutta jälleen kerran Loisto-tytöillä henkinen kantti piti ja erät saatiin rutistettua itselle. 

Lisäksi turnauksessa kaatuivat isäntä LeKi sekä Rv Salosta. Peli-ilme oli joukkueelta erinomainen, ja erityisesti verkkopeli oli nyt kauden parasta. Iskulyönnit eivät tänään uponneet totutusti, koska isolla kentällä pelanneiden tyttöjen lyönnit menivät helposti pikkukentällä pitkäksi. Sen sijaan hyvillä sijoituksilla tuli paljon pisteitä. 

Loisto on tässä vaiheessa kautta tavoitettaan selvästi edellä, koska pääsimme jo nyt neljän parhaan joukkueen A-pooliin. Siellä vastaan asettuvat kaksi kovaa Euran porukkaa sekä tässä turnauksessa toiseksi tullut Maskun Kataja. Sarjassa vaikuttaisi tällä hetkellä olevan Euran kaksi joukkuetta muita jonkin verran edellä, ja sen jälkeen tulee 4-5 melko tasaista joukkuetta, kuten A-poolista pudonneet kaksi joukkuetta sekä me ja Kataja.
Tiukka ja mielenkiintoinen kevät tulee olemaan, ja seuraavassa A-poolissa lähdemme haastamaan myös Euran joukkueita. 

Teksti: Janne Mäkitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti