4. maaliskuuta 2015

JUJUT TURNAUSVOITTOON EURASSA



Hieman vaihtelevasti kauden aikana pelanneet Jujut löysivät taistelukirveen Euran D-alueturnauksessa ja nappasivat ensimmäisen turnausvoittonsa uudessa sarjassa voittamalla kaikki neljä otteluaan. Hienointa antia oli silti ilo ja toisten kannustus, mitä kesti läpi turnauksen. Fiiliksestä täytyy kiittää myös hienosti kannustaneita kotijoukkoja!

Jujut noudattivat sovittuja taktiikoita ja pelasivat maltilla läpi turnauksen. Teknisiä puutteita kieltämättä on, mutta ne korvattiin kovalla yrityksellä ja toisten auttamisella. Tässä poolissa iskulyöntejä ei juuri vastaanotettu kuin yhdessä pelissä, mutta niitä uskallettiin viljellä itse, eikä helppoja palloja annettu montaakaan vastustajille. 

Kahdessa ensimmäisessä pelissä vastaan asettuivat paikalliset joukkueet, jotka molemmat lyötiin 2-0. Tytöt aavistelivat hyvin pienten mutta pallovarmojen euralaisten sormihyökkäykset. Myös Jujuilta puuttui tänään pituus ja verkkopelote, mikä kieltämättä mietitytti koutsia, kun kolmannessa pelissä vastaan asettui kookas LiTU. Meidän onneksi sarjaa pelataan isolla kentällä, jota pystyimme hyödyntämään vastustajaamme paremmin. Ensimmäinen erä meni silti naapurille, kun emme kyenneet nostamaan kunnolla LiTUn parin tytön ”pommisyöttöjä”, tai heikkojen nostojen seurauksena kaverin pitkät tytöt pääsivät vapaasti mälläämään iskuja verkolta. Toisessa erässä asetuimme itse kuskin paikalle, kun nostot paranivat ja saimme juoksutettua LiTUa isolla kentällä, eikä heidän tekniikkansa riittänyt enää hyvän hyökkäyspelin rakenteluun. Saimme tsempattua erän ratkaisevat pallot itsellemme kuten myös kolmannessa erässä, joka tiukkojen vaiheiden jälkeen puristettiin itsellemme 15–11. 

Neljäs peli pelattiin peräkanaa, ja tyttöihin iski jo pieni väsy, mutta maltilla ja rauhallisuudella saimme otettua helpon 2-0 voiton sarjajumbo Hyristä. Turnausvoitto tiesi sitä, että Jujut pääsevät mukaan välierälohkovaiheeseen. Vastustajat tulevat A-, B- ja C-pooleista, joihin emme ole itse kertaakaan yltäneet. Ainakin hyvää kokemusta ja samanlaista pelifiilistä kuin tänään lähdetään hakemaan turnauksesta. 

Teksti: Janne Mäkitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti