4. maaliskuuta 2015

LOHKOVOITTO ISKUILLE


Iskut emännöivät helmikuun viimeisen päivän turnausta kotihallissa Raisiossa. Päivän kolme ottelua olivat tiukkoja viimeisen erän viimeiseen palloon.  Kahden ensimmäisen ottelun voitto kirjattiin Iskuille, viimeisen niukasti vastustajalle.  Taistelu kannatti, ja Iskun tytöt  jatkoivat viikonlopun viettoa lohkovoittajina.
Tällä kertaa Loimun väreissä palloa lennättivät Matilda, Heta, Pauliina, Sofia M., Emilia, Pinja ja Siiri. Valmentajana kentän laidalla hääri Miko-Janne.

Tulokset ja kommentit
RaiLo Iskut – Ypäjän Yllätys 2 - 1
Kentän laidalla sanottua: Ensimmäinen erä meni vastustajalle, kaksi seuraavaa varmasti Iskuille. Hienoa!
Valmentajan kommentit: Ensimmäinen erä oli hyvää pelaamista, eli pelitapa rupeaa olemaan juurtunut. Omilla huolimattomuusvirheillä annoimme kaverin viedä erän. Toisessa erässä hyvät peliesitykset jatkuivat ja pidimme omat virheet riittävän pieninä. Leijonat olivat siis palanneet ja veivät erän rutiininomaisesti. Kauden parasta peliä! Kolmannessa erässä Pauliinan syöttöputki (10) siivitti tytöt hurmiomaiseen erävoittoon. Tuntui todella hyvältä!

BBIMG_6058

RaiLo Iskut – Maskun Gepardit 2 - 0
Kentän laidalla sanottua:  Toisessa pelissä korjattiin ensimmäisen pelin koko joukkueen ja henkilökohtaisen tason heikkouksia. Katsomossa nähtiin, että rutiininomainen pelitaso on noussut. Näkee, että tytöt nauttivat onnistumisista ja siitä, että huomaavat oikean pelitavan tuottavan myös tuloksia.
Valmentajan kommentit: Ensimmäisessä erässä peli oli odotetun tahmeaa, koska vastustaja ei hyökännyt lainkaan iskemällä. Onneksi rutiini on jo sen verran hyvä, että voitimme erän. Toisessa erässä edellisestä oppineena tytöt pelasivat omalla tasollaan jo ensimmäisestä pallosta alkaen. Erä voitettiin rutiinilla  suhteellisen kivuttomasti.

BBIMG_6445


Vilppulan Tähti - RaiLo Iskut  2 - 1
Kentän laidalla sanottua:  Ensimmäisessä erässä kentällä nähtiin kunnon lammaslauma, joka ansaitsi erätappion. Toinen erä oli selvästi parempi: asenne oli kohdallaan, samoin liike. Kolmannessa erässä kutosen liike jäi vähän vajaaksi, mutta muuten katselimme hyvää peliä.
Valmentajan kommentit:
Ensimmäinen erä pelattiin ihan ok. Hieman oltiin vaikeuksissa, kun hyökkäykset poikkeuksetta heitettiin takakulmiin. Toinen erä oli jo parempaa pelaamista, ja pääsääntöisesti pelasimme taas omalla tasollamme. Veimme erää ja ansaitsimme erävoiton ensimmäistä erää rohkeammalla pelillä. Kolmannen erän alku oli ensimmäisen toisinto: emme saaneet omaa peliämme käyntiin. Onneksi saimme loppuun kunnon taistelun, ja erävoitto olisi ollut ihan omissa käsissä, mutta…

BBIMG_6243
Teksti: Annika Turta Kuvat: Annika Varpe
Lisää kuvia painamalla TÄSTÄ linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti