24. helmikuuta 2015

LOISTON POOLIPELIT PAKETTIIN



E-tyttöjen viimeinen pooliturnaus miteltiin hiihtoloman alussa Maskussa. Suurimman jännitysmomentin asetti se, kun parilla tytöllä oli ollut pientä lämpöä edellisinä päivinä, emmekä tienneet tarkkaan saammeko joukkueen jalkeille. Onneksi kaikki tervehtyivät, ja saimme tsempattua tästä B-pooliturnauksesta kolme 2-0 voittoa. Helpolla ne eivät kuitenkaan tulleet, lukuun ottamatta ensimmäistä Narvi-peliä. Voitot napattiin myös Maskusta ja OrPosta.


Turnauksen ansiosta saimme erinomaiset lähtökohdat maaliskuun välieräturnaukseen, kun meidät sijoitettiin neljän parhaan joukkoon. Syksyn alkulohkon ja kevään poolipelien jälkeen meillä on saldona huikeat 17 voittoa (kaikki 2-0!) ja kolme tappiota, ja tappiot ovat tulleet kahdelle alueen parhaalle joukkueelle Eurasta. 




Tytöt ovat sekä henkilökohtaisesti että joukkueena kehittyneet paljon (kiitos koko valmennustiimille!), ja turnaukset ovat sujuneet erinomaisesti. On vaikea ymmärtää, miten ihmeessä tytöt ovat onnistuneet kääntämään niin lukuisan määrän pelejä tappioasemista voitoiksi, kuten taas tänään – Maskua vastaan oltiin 15-7 ja 22–18 tappiolla ja taas kerran voitettiin erä. Ei voida puhua enää tuurista!


Tänään hyökkäyspeli oli hienoa, ja sijoitukset ja iskut viuhuivat kenttään mukavalla prosentilla. Eniten petrattavaa jäi puolustuspeliin, missä varmistelua ja pelinlukemista täytyy parantaa huomattavasti, jos mielimme lopputurnauksissa pärjätä alueen kärkiporukoille. Pelastuksiin ja nostoihin pitää myös saada korkeutta lisää. Lisäksi Maskua vastaan saa jatkossa olla tarkkana alusta loppuun asti, niin tasaista peli oli jälleen kerran. 


Tästä on joka tapauksessa mukava lähteä hiihtoloman viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti