24. helmikuuta 2015

JUJUILLA VAIHTELEVA KOTITURNAUS




Jujut pääsivät D-aluesarjan helmikuun kotiturnauksessa mukaviin puitteisiin, kun pelit pelattiin edustusjoukkueen tavoin Kerttulan hallissa. Tämä ei kuitenkaan nuorta joukkuetta heti sytyttänyt, sillä Taru-valmentajan mukaan ensimmäisessä pelissä Euraa vastaan oltiin lampaita, eikä uskallettu pelata rohkeasti. Eura vei E-poolin avauspelin lukemin 2-1.

Koko kauden ajan Jujujen pelissä on ollut melkoisesti vaihtelua. Toisinaan on pelattu tosi hyvin, kun painotettuja perusasioita on noudatettu. Tässäkin turnauksessa nähtiin aran avauspelin vastineeksi välillä upeaa taistelua palloista, kuten Salon Viestiä vastaan, mistä napattiin 2-1 voitto taistelun ja sovittujen asioiden noudattamisen kautta. 

Turnauksen kolmas peli OrPoa vastaan edusti taas toista ääripäätä, jossa perusasiat olivat välillä unholassa, ja tuloksena oli 2-0 tappio. Viimeinen peli oli taas parempi, ja sarjajumbo HyRi Humppilasta kaatui samoin lukemin. Tässä pelissä alkoi taas olla selkeyttä hyökkäyksissä, vaikka se mahdollistui pitkälti vastustajan tarjoamista helpoista palautuksista. Eteenpäin mennään koko ajan, välillä isommilla, välillä pienemmillä askeleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti