24. helmikuuta 2015

ISKUT VOITOKKAITA LITTOISISSA 7.2.

Loimun Iskujen helmikuinen  lauantai tuotti kolme voittoa kolmessa ottelussa Littoisten Monitoimitalossa.  Jännittäviä tilanteita ja uskomattomia nousuja sisältävät pelit hemmottelivat yleisöä, joka sai huutaa äänensä käheäksi. Valmentaja Miko-Jannen luotsaamissa Iskuissa pelasivat Matilda, Heta, Pauliina, Sofia M., Tuua, Emilia, Pinja ja Rosa

Tulokset ja kommentit:

RaiLo Iskut – EuRa Passarit 2 – 1
Kentän laidalla sanottua:  Eteenpäin on menty ja roimasti. Pientä fiilausta ja hyvä tulee! Perusasiat rupeavat olemaan kunnossa. Hyvä henki välittyi katsomoon asti.
Valmentajan kommentit: Perinteinen turnauksen eka peli. Välillä pelataan ja välillä ollaan unessa. Tytöt ryhdistäytyivät viimeiseen erään ja hoisivat sen tyylikkäästi.

RaiLo Iskut – LTU 2 – 0
Kentän laidalla sanottua:  Jännittävää peliä. Pitkiä tasaisia palloja, taistelua molemmilla puolilla verkkoa. Ensimmäisen erän ratkaisuhetkillä uskomatonta hermojen hallintaa!
Valmentajan kommentit: Toinen peli aloitettiin ailahdellen ja päästettiin vastustaja eräpallotilanteeseen, 18 - 24. Aikalisällä puimme kuitenkin leijonanvaatteet päälle ja huikean nousun jälkeen erä oli Iskujen. Toinen erä oli jo suurimmaksi osaksi omaa peliä. Rutiinilla voitto.

EuRa Haastajat – RaiLo Iskut  1 – 2
Kentän laidalla sanottua: Ensimmäinen erä oli piinaavan jännittävä. Upea nousu vei erävoittoon - Iskut tarjosivat yhden turnauksen parhaista taisteluista! Toinen erä meni niukasti vastustajille. Kolmannessa erässä taistelu jatkui ja peli päättyi ansaittuun voittoon. Tytöt näyttivät henkisen vahvuutensa. Peli paranee koko ajan.
Valmentajan kommentit: Ensimmäinen erä oli pelillisesti hyvällä tolalla heti alusta mutta vastustaja oli hivenen varmempi. Onneksi erän loppua kohden nousimme uudelle tasolle ja käänsimme erän voitoksi. Toinen erä oli ensimmäisen kopio mutta nousukiito jäi lopussa hieman kesken. Kolmanteen erään siirryimme kuskin paikalle. Pelasimme, taistelimme ja tuuletimme. Pelasimme sillä tasolla, millä olemme, ja hoisimme erän loppuun asti, vaikkakin hiukan annoimme katsomon jännittää.