3. helmikuuta 2015

LOISTOLLA TIUKKAA TAISTELUA EURASSA



Loisto lähti kauden ensimmäiseen A-pooliturnaukseensa kolmen tytön voimin, kun yksi tytöistä oli toipilaana. Kolme jäljelle jäänyttä tyttöä pääsikin kovaan kyytiin, koska pallorallit äityivät pitkiksi ja raskaiksi. Tuloksena oli voitto Maskun Katajasta ja kaksi tappiota Euran joukkueille. 


Vaikka visiitti A-poolissa jäi tällä kertaa ranskalaiseksi (kaksi tippui B-pooliin), oli turnaus ehdottomasti kauden paras tähän mennessä. Taisteluilme oli uskomaton, kun jo ”täysin menetettyjä” palloja pelastettiin syöksymällä maahan sekä hakemalla kaukaakin, ja tytöt auttoivat jatkuvasti toinen toisiaan lukemalla hienosti peliä. Kolme tyttöä olikin turnauksen jälkeen fyysisesti ja henkisesti täysin poikki sekä kaupan päälle mustelmilla, mutta tällainen tsemppihenki tuottaa varmasti hedelmää myöhemmin. 

BBuusi lenttiskuva


Ensimmäinen peli meni Euran Hakkureille 2-0 (25–18, 25–21), toisessa matsissa kaadoimme Katajan 2-0 (25–17, 25–19) ja kolmannessa hävisimme Euran Tiikereille samoin lukemin (25–16, 25–20). Marginaalit pienenevät koko ajan, ja myös Kataja parantaa peli peliltä, siksi tänään olisi voinut mikä tahansa ottelu kääntyä toisinkin. Yksi ratkaiseva ero euralaisille oli siinä, että heidän sijoituksensa takakulmiin olivat selvästi terävämpiä ja tarkempia kuin omamme. Lisäksi syöttöjämme tulee jatkossa vaikeuttaa.
Seuraavassa B-pooliturnauksessa haetaan jo asetelmat välieräturnaukseen

  BBWP_20150201_005
teksti: Janne Mäkitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti