13. huhtikuuta 2015

LOISTOLLE ALUEMESTARUUS PRONSSIA


Loiston E-tytöt nappasivat aluesarjan finaaliturnauksesta pronssiset mitalit. Sarjaa pelattiin kopittomasti kolmella kolmea vastaan, ja tyttöjä oli kaksipäiväisen turnauksen joukkueessa juuri tuo määrä: Linnea Hautala, Sofia Mäkitalo ja Minni Ristolainen.
Joukkueen kausi on ollut erinomainen muutenkin. Alkusyksyn Tampereen Supi-turnauksessa olivat kaikki alueen parhaat joukkueet mukana, ja silloin joukkue sai yllättäen kaulaansa hopeamitalit. Kauden aikana virallisia sarjapelejä tuli pelattua 28, joista joukkue hävisi kahdesti kulta- ja hopeamitalit napanneille Euran joukkueille. Voittoja kertyi 24, jotka kaikki olivat 2-0, vaikka erien aikana joukkue oli lukuisia kertoja usean pisteen vastustajia perässä. Välillä noustiin kymmenenkin pisteen takaa ohi.
Finaaliturnauksessa joukkue paransi peliään koko ajan pelaten pronssiottelussa kauden parhaan pelinsä. Tytöt syöksyivät ja taistelivat itsensä mustelmille, ja pisteet tulivat enimmäkseen hienojen iskulyöntien ansiosta. Pieni jossittelu jäi turnauksen ainoasta tappiosta, kun välieräpelissä hyökättiin liikaa sormilyönneillä, jotka ketterät euralaiset hakivat. Hyvät joukkueet joka tapauksessa päätyivät mitaleille, mahdollisesti ikäluokassaan koko Suomen kolme parasta joukkuetta. Tästä osoituksena on mm. se, että finaaliturnauksen kenraaliharjoituksessa Loisto-tytöt löivät poikien vastaavan sarjan aluemestarin ja yhden Powercup-suosikin mennen tullen. Joukkue onnistui kaatamaan myös tyttöjen tuoreen aluekultamitalistin kauden aikana.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti